• ”Täällä on ihan keskustan läheisyydessäkin älytön määrä retkeily- ja laavukohteita, joihin voi lähteä tutustumaan kävellen tai pyöräillä.”

    Hanna, Meijän Mikkeli -hanke

  • ”Mikkelissä kannattaa ehdottomasti tulla Kalevankankaan alueelle. Saimaa Stadiumi, jäähalli, ja siellä jäähallissa pelaa Jukurit.”

    Mika, radiojuontaja

Älä jää yksin vaan tule mukaan!  

Yhteinen tekeminen ja ylipäätään yhdessolo muiden samoja kiinnostuksen kohteita omaavien kanssa voi olla äärimmäisen voimauttavaa. Lähde rohkeasti mukaan toimintaan ja yhteiseen tekemiseen tai löydä se oma juttu laajasta yhdistys- ja vapaaehtoistoimijaverkostostamme!

Tällä sivulla on esitelty Mikkelissä ja lähialueella toimivia yhdistyksiä sekä verkostoja. Etsi oma juttusi!

Yhdistykset


Lapsiperheverkosto

Mikkelin lapsiperheverkoston muodostavat erilaiset lapsiperheiden parissa toimivat tahot - yhdistykset ja muut organisaatiot. Verkosto on järjestänyt mm. lasten oikeuksien päivän tapahtuman sekä virkistyspäivän Anttolanhovissa. Lue lisää ja lähde mukaan!

Lue lisää →

Senioriliikunta

Voimaa vanhuuteen – iäkkäiden terveysliikuntaohjelman päämääränä on edistää kotona asuvien, toimintakyvyltään heikentyneiden ikäihmisten (75+) itsenäistä selviytymistä ja elämänlaatua terveysliikunnan avulla. Tule mukaan tai vinkkaa toiminnasta eteenpäin!

Lue lisää →

Nuorten ryhmä

Liikkumisen unelmavuonna (2016) perustettu ryhmä ideoi kaikenlaisen liikkeen lisäämistä ja toteuttaa liikuntakokeiluja sekä muita tapahtumia. Ideoista ovat lähteneet liikkeelle mm. nuorten liikunta- ja harrasteappro LiHAppro sekä SATA-tapahtuma. 

Lue lisää →

Ilmoita yhdistystoiminta

Yhteyshenkilön tai yhdistyksen oma