Tarinoita Meijän Mikkelistä

TET:ssä Meijän Mikkelissä

Sandra tutustui TET-jaksolla Meijän Mikkeli -hankkeen toimintaan.

Moi! Minä olen Sandra olen ollut Meijän Mikkeli hankkeessa TET-jaksollla.

Olen tykänyt tästä kokemuksesta. Olen saanut uusia kokemuksia eri ikäisten ihmisten kanssa. Olen ollut neljässä eri paikassa. Ensimmäinen paikka missä kävin oli senioriliikunta vuoro missä autoin ja vietin aika seniorien kanssa. Se oli kiva, koska heitä oli kiva innostaa, kannustaa ja he olivat tosi mukavia.

Toinen paikka oli perheparkki siellä oli taas ihan pieniä lapsia ja heitän huoltajansa, pikku lapsia oli kiva seurata, koska heiden luontensa oli ihan erilaiset, oli kiva auttaa heitä.

Kolmas paikka oli Hyväntekeväisyysjärjestö Hope, siellä oli kyllä ihan hiljaista ja rauhallista. Me järjesteltiin siellä tavaroita ja tutustuin lähemmäksi mikä on Meijän Mikkeli.

Seuravalla viikolla maanantaina pääsin taas seniori liikunta vuorolle. Tiistaina oltiin Esedulla Hyvinvoinninvirtaa tapatumassa ja me olti liikunnan pisteellä, missä oli paljon erilaisia vaihtoehtoja. Tykkäsin eniten, kun nuoret teki yhdessä ja oli rento ja kiva tunnelma.

Haluaisin kiittää kaikkia ketkä oli mukana minun TET-jaksolla oli todella mukava seurata eri ikä ryhmiä ja huomata miten erilaiset ne kaikki on .  

  • 02.10.2019

Katso myös